Idag är det ju halloween så kul för alla barnbarn som ska på olika spökfster själv har man ju sett en massa spöken hela dagen så tur man inte är lättskrämd.
Själv håller jag mig nog hemma ikväll för blev ju som vanligt en heldag på landet idag kom en väldigt gammal bekant (typ sen dinotiden )på besök Kicki med dotter och man, så himla trevligt  och klart att lilla Clara 9 år skulle provrida Vepja och det roligaste av allt är ju att dom har en avkomma efter vår gamla hingst Haleggur så spännande att få följa honom.
Men nu börjar det bli kallt till och med vi här inne i stan har haft frost nu så va ju tvungen att åka förbi och köpa med lite vant och sockgarn hem så får väl bli kvällens pyssel.
här kommer bilder från dagen.
 
'
undrar vem som är gladasthästen eller Clara så fina 
 
 
 
 
 
Idag lämnade jag tillbaka sista barnbarnet för gång sist ut att sova över va lille  Wille som idag skulle på Halloween disco så det va till att förvandla honom till skeleton innan dagis fick även på sig nystickade torgvantar ala pumpa.
Men igår  va vi ute och fick i oss lite kultur Lotta jag Saita ich Wille vi va på teatern ich såg Pelle svanslös.
I tisdags va jag med stora barnbarn och tittade på HV71 
och idag blev det landet med hästarna så skönt och Smilla fick äntligen komma ut i lite större hage.
Och Nell red både Vepja och provade Jodis så duktig.
ikväll mysigt stickcafe med alla goa vänner 
Så blev några på min tailwind sjal.
 
Idag tycker jag verkligen att jag är så duktig  har hållit på med min trasiga tvättmaskin i tre dagar hittade massa skit bakom silen och massa annat och idag fick jag igång den så är så jäklas  stolt det jag alltid sagt i brist pengar kan lära sig det mesta  om det mestaHar även  hunnit  med att hälsa på minsta  barnbarnet som är sjuk
annars har det varit att sköta och vandra med Smilla och letar svamp och jobba sticka när jag hinner.
 
 
 
 
 

Liknande inlägg