Idag har barnbarnet Saita varit på sin första hopptävling på JFK åh va kul hon tyckte det va hon hade sagt till alla att komma så däe va jag Eddie Lotta gammel mormor och morfar sysslingen Melwin hela hennes egna familj samt kompis med mamma och syskon ja vi tog nästan upp en hel läktare och hoppningen gick kanon hon fick rosett och diplom och sken som solen i Karlstad .
Så efteråt åkte Lotta och jag och köpte en tårta till henne så det blev gofika .
Sen va det ut och titta på nya träningshästarna som kommit till Tobbe och på min och Malins lilla ettåriga hingstunge som kom hem från sommarbetet igår så stor han blivit och massor av lång fin man alla redan.
Så nu helt slut eftersom den här jäkla förkylningen inte vill ge med sig.
men här kommer bilder från dagen idag.
 
 
 
Jag med mamma Rjupa och hennes dotter Litla Luna
Nobel och träningshäst Vidar 
 
 
 
Idag har min syster jag och min mamma varit i Borås på symässan det är ju nästan som julafton flr oss pysselgalna.
Köote massa fina ullgarn gick på två workshops en i att spinna med slända så jätte kul men super svårt även kändis stickaren ClaraSofia satt och försökte uuuuh så då fick man se henne. Sen såg vi även en massa snygga uppstickande Siri koftor men nu ska här nystas upp en massa garn.
Har hunnit sticka klart sockar och mössa till Saita 
 
 
 
Vilken dag det blev städa hela lägenheten på förmiddagen sen ut och träffa bästa gamla grannen och väninnan Åsa det va så kul.
Sen tvättstugan hela eftermiddagen kvällen och så kom bästa Katta på besök alltid lika kul.
Sen firat bästa svärdottern Linda på hennes födelsedag hem igen och försöker få klart min kofta Siri som jag idag sytt och klippt upp och börjat sticka kanter på skulle ju vara kul att få inviga den på stora symässan i helgen. 
Och igår var jag och tittade på barnbarnet som  rider lektioner på Jfk duktig lilla ungen. 
 
 

Liknande inlägg