Idag åkte jag hemifrån strax efter 6 jobba till 13sen direkt upp till hudkliniken för att ta bort en fläck på kinden somvuxit under vintern så nu är den skickad på analys så nu håller jag tummarna för att den är godartad skulle ta upp till mellan 4-6 veckor så blir en nervös väntan för det räcker väl med att min lilla mamma har hudcancer och systerdotter elakartade fläckar.
Efter detta blev det att hämta hundarna och åka direkt till hästarna och gosa med de dräktiga tänk att Smilla och Tara ska föla samtidigt men är så olika tjocka båda ska ha i månadsskiftet maj-juni,
har även umgåts med dotter och svärdotter så kom hem först kl 18 så varit en lång dag men nu har vi äntligen käkat lite och jag sitter nu med nya datorn och försöker förstå detta nya operativsystem.
Skulla vara lättare att sätta sig och sticka men men.
 
Måste också berätta att den där jäkla hunden Odd är billig just nu,
brevbäraren lyckades komma idag just när hans husse va ute ett kort ärende så han tuggade sönder posten igen och naturligtvis en utbetalningslapp ser inte ens vart den kom ifrån men räkningen fick sig bara en liten tugga hehe tur han är så söt så vi älskar honom ändå.
Och så är sonen Lycklig för den 10 mars ska han till Stockholm för intagningsprov (provsjunga) på Musikskolan så det håller vi också tummarna för.
 
 
 
 
Smilla från Norrbacke
 
Tara från Gröna Gången
 
Tiger 
 
Vordis från Lönneberga
 
Jodis från Lönneberga
 
kallt men gott med kaffepaus
 
 
 
Efter en lång natt med magsjuk gammal hund va det skönt att sätta sig i bilen och åka ut till sonen på landet men oj va mycket snö de hade fått och det snöade fortfarande.
Men jag hade lovat mig själv att tvätta bilen så sagt och gjort håller sig väl ren några timmar iallafall.
Unghästarna och stona hade gått över stänget och in i nästa hage så bara att börja laga
hundarna och barnbarn har busat så alla är nu helt slut så nu kan jag ägna resten av dagen åt min stryktvätt och lite städning för imorgon är denna ledighet över.
 
 
 
 
 
 
Nu är jag ledig i helgen och det firades med goda vänner med mat och kall öl på kvarterskrogen så skönt att bara få sitta och prata och skratta en helkväll man mår så gott när man hämtar så mycket positiv energi.
 
Idag har vi slappat varit på långpromenad med hundarna och så va det sonens tur att gå ut och festa med sina vänner.
Själv stannar jag hemma och stickar lite är ju inte så ofta man hinner längre.
 
 
 

Liknande inlägg