Idag flyttade Askja till Ulla i Stockholm önskar henne lycka till.
Men det blev kallt att springa hela vägen ner till den större vägen eftersom lastbilen inte vågade köra upp på våra igensnöade vägar det blåste och snöade som sjutton så både Linda och jag va dyblöta när vi kom tillbaka men tur för småhusmarknaden att de fick på sig de nystickade tröjorna.
Så nu känner mig nästan naken bara två hästar kvar  snyft
men så klart kommer ju nya till våren om allt går bra.
Har även stickat klart Islandsvantarna till bästa hästmannen Mats Jennerholm som fyllt 70 år så dom är postade .
nu ska jag sätta mig och dricka kaffe och sticka raggsockar till min väninnas barnbarn.
 
 
idag åkte jag hemifrån kl 6 till jobbet kommit ännu mer snö inatt och såg på väg till jobbet i Habo en trafikolycka det hade redan stannat tre bilar så vi som kom efter körde förbi men ett par timmar senare får vi höra att det var en kille i 25-års åldern som avlidit vid olycka så fruktansvärt. Alla tankar går till hans familj och vänner.
Men det va inte plogat och väldigt halt.
Så det va väldigt skönt att åka direkt till hästarna och släppa tankarna på annat för det va dags för ny bale som gulliga Anders fixade sen packa hö till ridhästarna och riktig gofika med nybakade semlor hos Annika och Sventon blev det efteråt
så himla mysigt. Och sex lammungar har dom redan fått.
men är kl strax 18 så skönt att komma hem efter en väldigt lång dag
 
Idag har hästarna blivit fina om fötterna lilla Prisma skötte sig perfekt med både grimma och lyfta på fötterna. 
Vi är väldigt glada för att ha Mike så nära som hovslagare då han är en av de få som är godkänd av Jordbruksverket och får utföra jobba som krävs på lilla tösen annars tar ju inte försäkringsbolagen det hela.
Sonen har fått smärtlindring mot sitt ryggskott och ischias  så nu provar vi en vecka sen blir det besök på ortopeden igen.
Men nu dags att åka och jobba.
 

Liknande inlägg