Idag på hundpromenaden hittade jag fullt av vitsippor bland bokträden så vackert och vad glad man kan bli för det lilla då känns livet genast så mycket bättre.
Annars är det många som just nu mister sina nära och kära en särskild tanke till er.
Men lite kul har jag haft på min lediga helg för i lördags va det Rocka Billy fest i Huskvarna parken hur kul som helst att komma ut och träffa alla gamla Goa vänner och svänga di lurviga ja jag hamnade visst till och med i vår nät tidning hua hua jaja men det bjuder jag på. 
Nu blir det att jobba långhelg hela påsken så då vet man vad man gör men alla ni andra får ha en trevlig  påsk
 
 
tycker dagarna går så otroligt fort nu hinner inte riktigt med nu men ledig tee dagar nu och städade och fixadehemma igår så man jan njuta av helgen ich umgås med goa vänner och djuren för sen ligger det på min post att jobba hela påsken.
Ute har det regnat och sopbilarna kör för fullt för att få bort allt grus från vägarna så dags att ut och cykla med hunden nu... Om den orkar nä han är för ung bara Tiffany som får följa med 
 
 
Nu är det vår med all säkerhet fåglarna kvittrar hästarna fäller Och fölmagarna växer. 
I helgen va dotter och svärdotter på tävling i Växsjö båda hästarna va lite spända och Vordis va rädd för högtalarna men gick bra ändå så det tar dom igen om tre veckor då det är dags för nästa tävling 
Har även hunnit göra klart första sommartoppen och börjat på en ny.
Annars är det bara jobb och jobb då många är sjuka får vi friska jobba lite extra  så ser framemot en ledig helg nu.
 

Liknande inlägg