Idag åkte jag hemifrån strax efter 6 jobba till 13sen direkt upp till hudkliniken för att ta bort en fläck på kinden somvuxit under vintern så nu är den skickad på analys så nu håller jag tummarna för att den är godartad skulle ta upp till mellan 4-6 veckor så blir en nervös väntan för det räcker väl med att min lilla mamma har hudcancer och systerdotter elakartade fläckar.
Efter detta blev det att hämta hundarna och åka direkt till hästarna och gosa med de dräktiga tänk att Smilla och Tara ska föla samtidigt men är så olika tjocka båda ska ha i månadsskiftet maj-juni,
har även umgåts med dotter och svärdotter så kom hem först kl 18 så varit en lång dag men nu har vi äntligen käkat lite och jag sitter nu med nya datorn och försöker förstå detta nya operativsystem.
Skulla vara lättare att sätta sig och sticka men men.
 
Måste också berätta att den där jäkla hunden Odd är billig just nu,
brevbäraren lyckades komma idag just när hans husse va ute ett kort ärende så han tuggade sönder posten igen och naturligtvis en utbetalningslapp ser inte ens vart den kom ifrån men räkningen fick sig bara en liten tugga hehe tur han är så söt så vi älskar honom ändå.
Och så är sonen Lycklig för den 10 mars ska han till Stockholm för intagningsprov (provsjunga) på Musikskolan så det håller vi också tummarna för.
 
 
 
 
Smilla från Norrbacke
 
Tara från Gröna Gången
 
Tiger 
 
Vordis från Lönneberga
 
Jodis från Lönneberga
 
kallt men gott med kaffepaus